Een (kamer)plant brengen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een plant weg doet. De plant is niet je smaak, een impulsaankoop, te groot, te weinig ruimte, een verhuizing, wereldreis, geen groene vingers etc. In alle gevallen kunnen planten bij The Green Floor terecht. Hetzelfde geldt voor planten op bijvoorbeeld kantoren, in winkels, verzorgingstehuizen etc. Het is fijn als de planten gebracht worden, maar in goed overleg kunnen ze ook opgehaald worden. Als het niet mogelijk is om een plant naar het plantenasiel te krijgen, kan een foto van de plant met uitleg naar mij gestuurd worden. Dan zorg ik dat de plant ter adoptie op de Facebookpagina van The Green Floor aangeboden wordt. Let op: Alle planten zijn welkom. Kamerplanten en  buitenplanten. Van groot tot klein. Van springlevend tot bijna dood. Stekjes ontvang ik ook graag. Om planten te brengen of op te laten halen, kun je mij een bericht sturen.

 

Een (kamer)plant adopteren.

Een plant blijft bij the Green Floor totdat ze in de juiste conditie is om naar een nieuw thuis te gaan. Grote planten worden ter adoptie aangeboden op de Facebook- en instagrampagina van The Green Floor. Als meer mensen interesse hebben in dezelfde plant, wordt deze verloot. De 'winnaar' ontvangt daarvan persoonlijk bericht. Voor de adoptie van een plant vraag ik een vrijwillige bijdrage om de kosten van de verzorging te dekken. De klant bepaalt. 

 

Fotoalbum

In het fotoalbum op de website staan de planten die zich momenteel in het asiel bevinden en planten die reeds geadopteerd zijn. Als je geen Facebook of instagram hebt, maar wel graag op de hoogte wilt blijven van de planten die ter adoptie aangeboden worden, stuur mij dan een bericht.